ILMONDO

NAREZIVANJE KLJUCEVA

Izrada ključeva je usluga koja se u današnje vreme često koristi. Nije toliko bitno kakav je ključ u pitanju i šta zaključava, jednostavno je dobro da se poseduje rezervna kopija. Kvalitet novog ključa je veoma bitan i o tome se kod nas vodi dosta računa. Kada je u pitanju kvalitet materijala koji koristimo, tako i način na koji obavljamo narezivanje ključeva, posetite nas, u Mirjevu i na Novom Beogradu.

Pozovite nas

Graviranje Plocica Sa Prezimenima

Graviranje na Plasticnim plocicama raznih imena, prezimena, brojeva. Sve plocice imaju na sebi lepljivu traku koja se lako i brzo montira na vasim vratima, sanducicima, interfonima, wc-u. Za dodatna objašnjenja kontaktirajte nas preko e-maila ili telefona. Slanje brzom poštom ili lično preuzimanje.

Pozovite nas

Maloprodaja u Mirjevu

Gvožđara Ilmondo se bavi maloprodajom, okova za nameštaj i građevinsku stolariju, ručnog alata, vodovodnog materijala, elektro materijala, šafovske robe, galenterije za kucu i narezivanjem svih vrsta ključeva. Naše ljubazno i strucno osoblje će se potruditi da Vam izađe u susret prilikom izbora traženog proizvoda. Od asortimana izdvajamo : 1. Veliki izbor kvaka za (drvena, metalna, aluminijumska i pvc) vrata. 2. Ručice i mehanizmi za prozore i balkonska vrata. 3. Šarke za drvo, metal , pvc i aluminijum. 4. Brave za ulazna,sobna i sanitarna vrata (drvo, metal, pvc i aluminijum). 5. Veliki izbor šafovske robe( drvo, metal, lim, gips...). 6. Tiplovi za sve namene, brusne ploče, burgije za metal,drvo i beton..."

Pozovite nas

Maloprodaja na Novom Beogradu

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge ILMONDO d.o.o. je osnovano na Novom Beogradu 2003. godine. Bavimo se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom okova za građevinsku stolariju i nameštaj. Od samog osnivanja naše poslovanje se kreće u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i prilagođavanju ponude zahtevima tržišta. U širokom prodajnom asortimanu kod nas možete pronaći sve iz programa okova za stolare i bravare. Pored namenskih okova u ponudi je širok spektar proizvoda za dom, kao što su: Ukrasne kvake za vrata, brave za vrata, šarke za vrata I prozore, ručice za prozore, sigurnosni cilindri i sigurnosne brave, katanci... U našem maloprodajnom objektu vam pored ostalog nudimo i uslugu narezivanja ključeva...

Pozovite nas